Mezun Oluyorum 2023
Depremzedelere Ergoterapi Desteği
Ankara'ya gelmiş olan tüm depremzedelere, bölümümüze başvurmaları halinde ücretsiz ergoterapi hizmeti verilecektir. Ayrıntılı bilgi...
BEB650 Temel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı hk.

Bölümümüz öğrencileri için BEB650 Temel Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı dersi muafiyet sınavı 22.02.2023 Çarşamba günü saat 18.00-19.00 arasında 104 no'lu derslikte yapılacaktır.

Muafiyet sınavına yalnızca bu yıl 1. sınıfa başlayan öğrenciler ve dersi programlarına hiç almamış öğrenciler girebilirler. Daha önce programlarına alan ve F2 ve F3 notu ile kalan öğrenciler ve daha önceki yıllarda yapılan muafiyet sınavına girmiş ve başarısız olmuş öğrenciler muafiyet sınavına giremezler. Bu durumda giren öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

Muafiyet sınavından başarılı olmak için en az "D" notu almak gereklidir.