Dış Staj Değerlendirme Dokümanları

Dış Staj yapan tüm öğrencilerin, aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak doldurmaları, imzalı belgeleri taratarak PDF formatında ergoterapi@hacettepe.edu.tr e-posta adresine, STAJLARININ SON GÜNÜNDE göndermeleri gerekmektedir.

Taratılan ve e-posta olarak gönderilen belgeler üzerinde oynama yapılmadan, tüm belgeler kapalı bir zarf içerisine koyulmalı, zarfın üst kısmı süpervizör tarafından imzalanmalıdır.

Kapalı ve imzalı zarf öğrenci tarafından muhafaza edilmelidir. Öğrenciler kapalı ve imzalı zarfları en geç Güz dönemi Ekle-Sil haftası başlayana kadar bölümümüz öğrenci işlerine elden teslim etmekle yükümlüdür.

Dış Staj Yönergesi (Süpervizör ve Öğrenci tarafından imzalanacak)

Stajyer Değerlendirme Formu (Süpervizör Dolduracak ve İmzalayacak)

Yaz Stajı Raporu (Öğrenci Dolduracak, Süpervizör Kontrol Ederek Her Sayfasını İmzalayacak)

Öğrenci Öz Değerlendirme Anketi (Öğrenci Tarafından Çevrimiçi Doldurulacak)