Gönüllü yaz stajı hk.

Sevgili öğrencilerimiz,

2022-2023 Yaz döneminde Kariyer Kapısı'ndan staj hakkı kazanarak bölümümüze dilekçe ile Kariyer Kapısı stajlarının zorunlu stajdan sayılması adına başvuru yapmış öğrencilerimizin başvuruları kabul edildiği durumda, Kariyer Kapısı stajlarının yanı sıra bölümümüzde "gönüllü staj" yapma hakları olacaktır. Bu kapsamda bölümümüzde gönüllü staj yapmak isteyen öğrencilerimiz;

• İlan edilecek olan staj dönemleri ve ilgili tarihler içerisinde staj yapabilecekler,
  • Zorunlu staj yapan öğrencilerin tabii oldukları tüm kurallardan eşit derecede sorumlu olacaklardır (kılık, kıyafet, staja devamlılık vb.)

Bölümümüzde bu şartlarda gönüllü olarak staj yapmak isteyen öğrencilerimizin, staj yapmayı istedikleri ünitelerin isimlerinin yazılı olduğu dilekçelerini bölümümüz öğrenci işlerine 09.06.2023 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.