Mezun Oluyorum 2024
Hizmet Damgalı (Gri) Pasaport hk.

Üniversitemiz Enstitülerinin doktora-yüksek lisans programlarında kayıtlı olup, AB Eğitim ve Gençlik Projeleri kapsamında yurtdışına gönderilecek öğrencilerin hizmet damgalı (gri) pasaport talepleri 02.03.2006 tarih ve 2006/21 sayılı İçişleri Bakanlığı Genelgesi çerçevesinde değerlendirilmektedir.

Üniversitemizin yürütücü veya ortağı olduğu projeler ile kurumumuzu temsil etme sebebiyle katılım sağlanacak etkinlikler dışında hizmet damgalı pasaport verilmesi uygun görülmemektedir. Bu kapsam dışında kalan öğrencilerin başvurularını misafir olacakları ülkenin yurt dışı prosedürlerine göre yapması gerekmektedir