Kısmi zamanlı çalışma hk.

Üniversitemiz birimlerinde kısmi zamanlı statüde çalıştırılacak öğrencilerin birim bazında kontenjanları belirlenmiş olup, başvurular alınmaya başlanacaktır. Öğrencilerimizin başvuruları sırasında aşağıda bağlantısı yer alan "Gerekli Belgeler" dokümanında belirtilmiş olan tüm belgeleri eksiksiz olarak bölümümüz öğrenci işlerine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Gerekli belgeler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sitesinden indirilebilir.

Başvuru için son tarih 21.10.2022 olarak belirlenmiştir. Bölümümüze gelen gecikmeli başvurular kabul edilmeyecektir.

Kontenjanlar

Gerekli Belgeler