Mezun Oluyorum 2024
Türk Eğitim Vakfı Bursu hk.

Türk Eğitim Vakfı, 57 yıldır olduğu gibi bu yıl da başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere burs verecektir.

Bu yıl, 16 Eylül 2024 – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek burs başvuruları, www.tev.org.tr adresinde ilan edilecek çevrimiçi (online) platform üzerinden yapılacaktır. Burs tutarı aylık 4.500 TL olup öğrencilerin bursu, sınıf geçtikleri ve 2,40/4,00 (62/100) genel not ortalaması koşulunu sağladıkları sürece üniversite eğitimleri boyunca devam edecektir.

Başvuru sonrası teknik ön değerlendirme aşamasını geçerek mülakata katılmaya hak kazanan öğrenciler, TEV Başvuru Platformu aracılığıyla tüm aşamaları kendileri takip edebilecek, başvuru durumlarını, platformdan kişisel hesaplarına girerek öğrenebilecektir.

TEV temsilcisi eşliğinde gerçekleştirilecek mülakatlarımız Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır. Mülakatta adayların başarı ve maddi destek ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, belirlenecek kontenjan kadar asil ve aynı sayıda yedek aday seçilecektir.